Thursday, April 21, 2011

Lapte vitaminizant demachiant Gerovital Plant

      Dupa cum stiti fac parte din echipa Beauty Diva's in cadrul campaniei Testeaza Gerovital organizat de Farmec alaturi de alte 9 fete minunate in care trebuie sa testam produse din noua gama Gerovital Plant cu extract de floare de colt si sa va vorbim despre ele.



Descrierea oficiala
      Urmărind una din  tendinţele cosmeticii "verzi", naturale, Gerovital Plant prezintă formulări fără conservanţi, cu parfum hipoalergenic şi cu extract organic de Floare de colţ. Este o gamă de întreţinere completă, dedicată femeilor cu vârste între 20 şi 45 de ani şi care răspunde exigenţelor de ultimă oră în materie de îngrijire cosmetică.

      Este produsul ideal pentru o demachiere eficientă, îndepărtând machiajul şi impurităţile de pe suprafaţa pielii.

      ActiuneAre un aport important în hidratarea, nutrirea, vitaminizarea pielii datorită Complexului Herbatonic şi vitaminei A. Extractul organic de Floare de Colţ şi Vitamina A asigură un plus de protecţie fibrelor de colagen şi elastină, ducând la prevenirea şi diminuarea ridurilor şi oferă protecţie împotriva stresului cotidian.

      Mod de utilizare: Se foloseşte dimineaţa şi seara şi în timpul zilei de câte ori este necesară curăţarea feţei. Se aplică pe toată faţa, pe gât şi decolteu, se masează uşor, apoi se îndepărtează cu un disc demachiant din bumbac.

      BeneficiiTenul tău va avea o prospeţime naturală.

      Rezultate clinice
*Imbunătăţirea gradului de hidratare: 40% foarte bună şi 60% bună
*Gradul de demachiere al emulsiei : 100% foarte bun
*Parfumul acoperă compoziţia produsului: 100% bine

      Gramaj: 150 ml


Parerea mea
      L-am folosit exclusiv pentru fata deoarece am ochii foarte sensibili si folosesc un demachiant special pentru asta. In plus este recomandat pentru fata si gat, existand in aceasta gama un demachiant special pentru ochi si buze.

      Plusuri

-mirosul subtil;
-ambalajul din plastic este foarte practic permitand dozarea produsului;
-curata tenul foarte bine lasand pielea hidratata, catifelata, placuta la atingere, fara sa stranga si fara sa lase o pelicula lipicioasa.

      Minusuri

      Singurul minus pe care l-am gasit e ca uneori ma ustura fata dupa folosirea lui, ma gandesc ca sunt alergica la vreun ingredient.




1 comment: